Ви увійшли якГость | Група "Гости"Вітаю ВасГость | RSS
ДНЗ ІПЛ

 ДНЗ "Інгулецький професійний ліцей"
ДНЗ ПТУ №44


Категорії розділу
Заходи
Виховна робота
Події
Спорт
Декади
Декади робітничих професій
Методична робота
Методична робота
Пошук по сайту
Педагогічна преса

Головна » 2014 » Грудень » 24 » Декада робітничих професій харчування
11:15
Декада робітничих професій харчування

З метою підвищення інтересу до обраної професії, піднесення її престижу серед учнів ліцею, виховання пошани до культури і традицій українського народу з 10 по 19 грудня 2014 року було проведено декаду  робітничих професій харчування під гаслом «Від кухаря і президента залежить доля цілої країни».

Виступила голова методичної   комісії  Кузмінська Н.В., яка розповіла про сьогодення  професії, про вплив якості харчування на життя людей.
До уваги присутніх була представлена презентація професії «Кухар», яку підготували учні.
Присутніх ознайомили з  планом проведення декади та запросили стати учасниками запланованих заходів.



11 грудня на День відкритих дверей були запрошені учні загальноосвітніх шкіл Інгулецького району, представники робітничих  династій, випускники ліцею, представники підприємств замовників.
Для учнів шкіл була організована екскурсія по навчальному закладу під час якої відбулося спілкування з представниками підприємства  громадського харчування кафе «Капітошка» та з робітничою династією сім’ї  Малиновських, які навчалися в нашому навчальному закладі.
Гості стали учасниками майстер-класу, який проводився в лабораторії кухарів.

12 грудня відбулася виставка технічної творчості учнів та методичних розробок  майстрів виробничого навчання, викладачів.



15 грудня   проведено тематичну виховну годину на тему: «Вмілі кухарі» яку підготували класний керівник групи 5/6 Коршунова О.Р., класний керівник групи 18/19 Овчаренко Л.П..
Мета виховної години довести до свідомості учнів важливість та значущість обраної ними професії, виховувати повагу до праці, розвити почуття гордості за свою професію та прививати любов до українських традицій.
Учні підготували  презентації та відео–рецепти на тему «Борщі різних регіонів України».

17 грудня кухарі представили свої кулінарні роботи.

17 грудня конкурс учнівських газет присвячених історії розвитку професії.

Категорія: Заходи | Переглядів: 526 | Додав: ptu44
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів