Професія кухаря одна з найдавніших у світі, яка збереглася до наших днів та постійно розвивається.
Від рівня кваліфікації та майстерності кухаря залежать смакові та споживчі властивості приготовлених страв. Тому наші майстри та викладачі приділяють значну увагу своїй професії, постійно працюють над її вдосконаленням.
Всі свої знання та вміння намагаються передати своїм вихованцям, як в урочний так і позаурочний час. Результатом цього є проведена з 14 по 27 грудня декада професії «Кухар, кондитер».
В рамках декади були проведено ряд заходів, які спрямовані на виховну, профорієнтаційну та професійну роботу.
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ
Майстер – клас «Осучаснені страви з минулого» провела майстер виробничого навчання Овчаренко Любов Петрівна
ВИСТАВКА СТІННІВОК
Дякую всім викладачам, методисту ліцею, старшому майстру, майстрам в/н, учням - всім, хто допомагав в проведенні декади.
Користуючись нагодою вітаємо з Новим 2018 роком та Різдвом Хрестовим!
Дай Боже Вам любові і тепла,
Добра в сім’ї і затишку в оселі,
Щоб щастя світла музика текла
В різдвяні свята, щедрі і веселі!
Хай здійснює бажання рік Новий,
Освіта хай у ньому процвітає,
З чудовим святом радості і мрій
Ми щиро і сердечно вас вітаєм!
Бажаємо тільки все добре в житті щоб велося,
Хай здійсниться все, що іще не збулося!
Як сонце на небі щоденно сіяє,
Так щастя в житті вашім хай розцвітає!
Як води джерельні, будьте здорові,
Хай сміються очі, не хмуряться брови,
Хай живуть у серці почуття високі,
Хай вам дарує доля всі майбутні щасливі роки!
Голова методичного об’єднання майстрів виробничого навчання за професіями «Кухар» та «Кондитер» Кузмінська Н. В. |