|
Електронна скабничка
У категорії матеріалів: 13 Показано матеріалів: 1-10 |
Сторінки: 1 2 » |
Мої файли |
Переглядів: 1729 |
Завантажень: 0 |
Додав: ptu44 |
Дата: 2020-12-16
|
Мої файли |
Переглядів: 1733 |
Завантажень: 0 |
Додав: ptu44 |
Дата: 2020-12-16
|
Мої файли |
Переглядів: 1678 |
Завантажень: 0 |
Додав: ptu44 |
Дата: 2020-12-16
|
Мої файли |
Переглядів: 1563 |
Завантажень: 0 |
Додав: ptu44 |
Дата: 2020-12-15
|
Мої файли |
Переглядів: 1582 |
Завантажень: 0 |
Додав: ptu44 |
Дата: 2020-12-15
|
Мої файли |
Переглядів: 654 |
Завантажень: 0 |
Додав: ptu44 |
Дата: 2015-11-06
|
Мої файли |
Переглядів: 646 |
Завантажень: 0 |
Додав: ptu44 |
Дата: 2015-04-21
|
Мої файли |
Переглядів: 1855 |
Завантажень: 0 |
Додав: ptu44 |
Дата: 2015-04-21
|
Анотація:
Дані методичні розробки розроблено майстром виробничого навчання Овчаренко Л.П. та рекомендовані для викладачів та майстрів виробничого навчання, містять розроблені та успішно апробовані матеріали на уроках з «Технології приготування супів», «Технології приготування соусів» та заняттях виробничого навчання з професії «Кухар».
Методична розробка містить в собі матеріали для закріплення та перевірки опорних знань учнів для кожного уроку, перевірочні завдання. Робочий зошит містить велику кількість малюнків, які при уважному перегляді є підказками для них, та несе цікавий пізнавальний матеріал. Інструкційно-технологічні картки можна використовувати майстрам виробничого навчання даного напрямку.
Мої файли |
Переглядів: 4898 |
Завантажень: 0 |
Додав: ptu44 |
Дата: 2015-04-20
|
Мої файли |
Переглядів: 1807 |
Завантажень: 0 |
Додав: ptu44 |
Дата: 2015-04-20
|
|
|