Ви увійшли якГость | Група "Гости"Вітаю ВасГость | RSS
ДНЗ ІПЛ

 ДНЗ "Інгулецький професійний ліцей"
ДНЗ ПТУ №44


[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Дистанційне навчання » Професійно-теоретична та професійно-практична підготовка » Кухар. Кондитер. » Технологія приготування їжі » гр. 29/30 Урок 34-35
гр. 29/30 Урок 34-35
ptu44Дата: Четвер, 2021-09-30, 07:19 | Сообщение # 1
Группа: Администраторы
Сообщений: 1323
Статус: Оффлайн
Урок 34

Урок 35
 
Дистанційне навчання » Професійно-теоретична та професійно-практична підготовка » Кухар. Кондитер. » Технологія приготування їжі » гр. 29/30 Урок 34-35
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: